ERZURUM / TEKMAN - Gümüşlük İlkokulu

Gümüşlük İlkokulu

GÜMÜŞLÜK MAH. GÜMÜŞLÜK KÜME EVLERİ NO 36 TEKMAN / ERZURUM
Vizyon
GÜMÜŞLÜK İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; öğretmen, öğrenci ve velilerin işbirliği içerisinde bölgede etkin ve nitelikli bir okul olmaktır.
Misyon
GÜMÜŞLÜK İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ .*Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, *Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, *Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, *Bilgi, teknoloji ve iletişim becerileri yüksek, *Fiziksel ve ruhsal sağlığı iyi, çalışkan, *Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ulaşmasını istediği yenilikçi Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Soba